Uniendo Mundos

IMAGINAYOGA PER A TOTA LA FAMILIA (TALLERS GRATUÏTS)

Imaginayoga per a tota la família – “Càncer Infantil” Passió per la Vida

 “Un món màgic on estan totes les possibilitats”

 Tallers GRATUITS

 Agenda Curs 2015-2016

4 d’octubre/ 8  de novembre / 13 de desembre / 10 de gener / 7 de febrer / 6 de març/ 3 d’abril /  8 de maig / 5 de juny

Espai de trobada i suport emocional que permet a nens, joves i pares compartir, expressar-se, relacionar-se, gestionar les emocions, relaxar-se, jugar i divertir-se.

Mitjançant exercicis senzills i divertits estimulem la creativitat, millorem la comunicació i l’autoestima, aprenem a cuidar-nos, valorar-nos a nosaltres mateixos i als altres.

És un espai on es poden trobar totes les generacions, nens de 0 a 99 anys, com un element més en el tractament i recuperació tant en l’aspecte físic, com anímic i emocional. Una eina capaç de potenciar el benestar i la salut dels nens i familiars que participen.

A través d’activiatst diverses, lúdiques i artístiques, de jocs, dinàmiques grupals, aprenem a expressar les nostres emocions, des de la tendresa, la autenticitat, el riure, el present, la vulnerabilitat, el joc, la confiança i la llibertat.

Els adults no acostumem a permetre’ns l’expressió de les emocions ja que ho vivim com una mostra de debilitat. No tenim en compte que els sentiments no expressats no desapareixen sinó que creixen. Aprendre a expressar i gestionar les nostres emocions ens permet ensenyar als nostres fills a expressar i gestionar les seves.

Disposarem d’una gran punt de suport per adaptar-nos, evolucionar, créixer i obrir-nos a una realitat dinàmica i canviant, amb especial cura de la salut emocional, anímica i espiritual.

 

Dirigit a:

Famílies amb nens o adolescents en les quals aquests o algun membre de la família està afectat de càncer o altres malalties, que vulguin participar d’un espai que els facilita suport emocional i eines de creixement a través de l’art i el joc.

Dirigit a tots: als petits, als germanets, al papa i a la mama, als avis, tiets o cosins, a tots els que viviu de prop aquestes situacions.

1 diumenge al mes d’11 a 13h d’octubre a juny

A Barberà del Vallès – Barcelona

 

A través de:

 • Activitats plàstiques
 • Comunicació i autoestima
 • Intel·ligència Emocional
 • Expressió emocional a través de l’art
 • Desenvolupament de la imaginació i la creativitat
 • Expressió i Moviment Corporal Conscient
 • Respiració conscient
 • Relaxació i Meditacions
 • Visualitzacions creatives
 • Bio dansa
 • Jocs
 • Clown, Teatre i Riure

 

Dirigit i impartit per l’equip terapèutic d’Imaginayoga:

–  Sonia Campos Magallanes, terapeuta Corporal, Medicina del Alma i Clown.

–  Gal·la Llobet Piquer, Psicòloga infantil, Terapeuta Gestalt, tallerista d’Art i Creativitat.

–  Voluntaris especialitzats en l’acompanyament emocional.

 

Organitzat per l’Associació Uniendo Mundos, amb el suport i el patrocini de l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Més informació: info@imaginayoga.com

Contacte: 616 722 067 (Gala) – 660 09 46 50 (Sonia)